Hej, jeg hedder Mia

Jeg er uddannet kok og har lavet mad ud af huset til større fester og arrangementer siden 2007. Jeg bor med min familie i min mands barndomshjem nær Ballen på Sydfyn.

Jeg er vokset op ude på landet i et hjem hvor der blev taget hensyn til dyr og miljø, og hvor økologi og sunde madvaner var en selvfølge. De værdier er blevet en del af mig og den måde jeg går i køkkenet på.

Fyn er i dén grad et mekka for madnørder og jeg synes det er inspirerende med alle de passionerede, lokale producenter, som prioriterer økologi, kvalitet og bæredygtighed.

Jeg samarbejder blandt andet med Høkildegård Landhandel, Fyens Økologi, Økomølleriet Kragegården, Økologisk Vinimport, Strynø Frugthave, Østervang Økologiske Landbrug, Skarø Is, Ørbæk Bryggeri, Brødkompaniet, plant2plast og Gundestrup Mejeri.

“Det var en fornøjelse at samarbejde med dig. Jeg bliver nødt til at fortælle dig, at vi har modtaget mange mails med tak for sidst. Men alle nævner din mad, som en magisk, eller fantastisk oplevelse”.

Inge Haaning. Bryllupsfest.

“Hun reddede vores store dag. Tusind tak for din ro, dit overskud og den lille ekstra ting”. 

Susanne Drachmann. Bryllupsfest.

“Ud over, at maden var forrygende, er Mia dejlig at arbejde sammen med så alle ønsker og behov bliver efterkommet”.

Thomas Rasmussen. Bryllupsfest.

Om Mias Ø