Menu 1

Forret

Smørbagt blinis med nye hvide asparges fra Helnæs Økologi, lokal strandkål, cremet friskost & urteolie.
Serveres med friskbagt surdejsbrød & pisket smø.

Hovedret

Grillet svampegratin med sæsonens svampe, spinat, friskrevet muskatnød, rosmarin & høost.

Sprød sommerkål og grønne asparges fra Helnæs Økologi med bagte tomater & saltmandler.

Kartoffeltærte med bagte figner, lokal honning & gedeost fra Naturmælk.

Danske rødbeder marineret med røget BBQ og vendt med dukkah &
ristede nødder & Fløjlsblød blomkålscreme med frisk persille, citron & mandelmælk.

Hertil friskbagt surdejsbrød på mel fra Økomølleriet & pisket smør.

Dessert

Saftig blåbærmazarin med lime, hvid chokolademousse creme, blåbærsirup & nøddebrud.

Natmad

Byg selv burger med grillet dansk portobello svampe, hjemmerørt ketchup, lynsyltede agurker, karamelliserede løg & surdejsbrød.

Pris

Inklusiv levering, kok & præsentation af maden.
3 retter: 650 kr./kuvert ved min. 40 kuverter.
Natmad: 150 kr./kuvert.

NB. Menuen kan laves 100% plantebaseret.

Menu 2

Forret

Dehydreret rødbede marineret i danske solbær og serveret med gedeost, ristede græskarkerner & balsamico vinaigrette.
Serveres med friskbagt surdejsbrød & pisket smør.

Hovedret

Carpaccio af saltbagt selleri med syltede rødløg, hasselnødde mayo,
malt og grønne urter.

Nye kartofler fra Palleshavegaard vendt med karseolie, flagesalt & sprød boghvede.

Cremede svamperuller med spinat, citron & friskost.

Spød urtesalat med spæde salater, syrlige æbler, karamelliserede kerner & æblevinaigrette.

Tomatsalat med både syltede, tørrede og friske tomater serveret sammen med friske urter og cremet feta.

Udvalg af bagte rodfrugter med spicy græskarhumus & poppede græskarkerner. 

Fløjlsblød ærtecreme med hvidløg, frisk basilikum & olivenolie.

Hertil friskbagt surdejsbrød på mel fra Økomølleriet & pisket smør.

Dessert

Jordbærtrifli med søde fynske bær, pisket vaniljecreme, frisk mynte & sprød havrekrokant.

Natmad

Friskbagt pitabrød med komælksost fra Naturmælk, langtidsbagte blommetomater, grønne salater, hjemmerørt estragon mayo & cornichoner.

Pris

Inklusiv levering, kok & præsentation af maden.
3 retter: 650 kr./kuvert ved min. 40 kuverter.
Natmad: 150 kr./kuvert.

NB. Menuen kan laves 100% plantebaseret.

Vegetariske bryllupsmenuer

Vi tilbyder bryllupsmenuer af højeste kvalitet baseret på lokale råvarer i sæson. Vi kredser om detaljen og alt hos os er lavet fra bunden. Jeres gæster får mulighed for at smage på en række af de fynske specialiteter, som produceres i nærområdet. Mandala Organic her på Fyn forhandler økologiske krydderier i allerhøjeste kvalitet og frugt, grønt og æg køber vi igennem Palleshavegaard. Friskmalet kvalitetsmel fra Økomølleriet på Midtfyn benyttes til bagværk hos Mias Ø.

Bryllup – gourmet catering med kok

Hos Mias Ø er kokken altid inkluderet i prisen, så I ikke behøver bekymre jer om andet end jeres gæster – maden er i gode hænder. Bryllupsmenuen bliver anrettet på tallerken eller som buffet af kokken selv, som også præsentere maden for gæsterne og fortæller historien om de lokale råvarer, som ligger på tallerkenen.

Vegansk Bryllupsmenu

Mias Ø får et stigende antal henvendelser om vegetarisk bryllupsmenu. Derfor har vi udviklet nogle lækre og smukke alternativer til de klassiske fiske og kødretter med masser af lokal økologi og smagsgivere hentet fra skoven og stranden. Det er nu også muligt at bestille en 100 % plantebaseret menu.

Bryllupsmad med serveringspersonale

Ønsker i en totalløsning står vi gerne for personale til servering, afrydning, opvask med videre. Kontakt os og så finder vi den rigtige løsning til jeres bryllupsfest.

Vegetarisk bryllupsmenu med lokalproduceret øl, vin og vand.

Vi har desuden samarbejde med lokale producenter af drikkevarer og kan tilbyde at levere biodynamisk dansk vin fra Skårupøre Vingård eller Spanske vine på økologiske druer forhandlet igennem Økologisk Vinimport i Svendborg. Økologisk øl og vand køber vi igennem Ørbæk Bryggeri, Bryggeriet Æ eller specialproducerede sodavand og alkoholfri champagne fra Kunstbryggeriet Far & Søn. Ønsker i barista kaffe med petit four så står vi også gerne for det. Vi benytter altid Zozozial Coffee i Svendborg, som rister økologiske kaffebønner af høj kvalitet. Alt sammen placeret her på Sydfyn.

Design selv din vegetariske bryllupsmenu

Hos os kan du selv vælge at designe din egen bryllupsmenu ud fra vores mange delikate retter. Vi tilbyder alt fra 3 retter til 10 små serveringer og anretter maden som share food, family style eller overdådige buffeter som I ønsker det.

Erfaring med store bryllupsmenuer ud af huset på Fyn

Hos Mias Ø har vi erfaring med alt fra små havebryllupper med 35 kuverter til store bryllupper på fynske slotte og Godser med op til 130 kuverter. Vi har fx samarbejdet med Edelsminde Gods, Helnæs Mølle og Dallund Slot.

Bryllupsmenuer er vores speciale

Et bryllup er en stor og vigtig begivenhed og alt skal gerne være helt perfekt den dag. Derfor bestræber vi os hos Mias Ø på at yde vores allerbedste, så maden, vinen, serveringen og værtsskabet går op i en højere enhed. Derfor mødes vi altid med jer til et uforpligtende møde hvor vi kan høre nærmere om jeres ønsker og drømme og hvor vi får lejlighed til at hilse på hinanden. Kontakt os allerede i dag og få et uforpligtende møde om jeres drømmebryllup.

Bryllupsmad af kvalitetsråvarer

Vores menuer er sammensat af de fineste råvarer her fra Fyn. Vi benytter røgvarer fra Hindholm Røgeri i Kerteminde som laver en af landets bedste varmrøgede laks. Den bruger vi fx til hjemmerørt lakserillette, som egner sig særdeles godt til canapé, appetizer, tapas eller forret.

Røget lammefilet er en anden lokal delikatesse, som vi ynder at servere for vores gæster. Den er lavet på lokalt fritgående lammekød. Lammene græsser ved Syltemae Ådal herpå på Sydfyn og lever udelukkende af modermælk og usprøjtet græs. Den røgede lammefilet skæres som carpaccio og serveres fx sammen med lynsyltet fennikel og tykmælkscreme som en appetizer.

Gourmet menu til bryllup

Vi går i detaljen med jeres mad og dyrker de fineste smage. En af de ting vi nørder med er brug af krydderier og krydderurter. Derfor har vi et samarbejde med Mandala Organic som leverer tørrede krydderier til os.

Deres krydderier har de fineste smage og er nogle af de bedste i landet.
Grøntsager saltbages eller langtidssteges for at bevare smag, saft og tekstur. Æg pocheres og de finere grøntsager som asparges dampes for en nænsommere tilberedning, der bevarer de finere råvarers sarte smag og struktur.

Bryllupsmenu med surdejsbrød

Det brød vi serverer er forhandlet igennem vores dygtige bager Nabobrød i Svendborg som bager noget dejligt saftigt surdejsbrød. Til mindre selskaber står vi selv for brødbagningen med ingredienser fra Økomølleriet i Ringe som producerer friskmalet mel af den fineste kvalitet.

Bryllupsløsninger

Fyn er et slaraffenland når det kommer til smukke lokationer. Vi samarbejder mere flere af dem. Nogle er de smukkeste steder at holde bryllupsfest findes her på Fyn.

Vi kan især anbefale Helnæs Mølle som ligger ualmindeligt smukt på Helnæs med udsigt over vandet. Her kan du vælge at holde festen i en kæmpestor tipi eller benytte deres smukke indendørslokaler. Her er også mulig for at 100 gæster kan overnatte.

Bryllupsfest på et slot eller et gods

En anden smuk lokation er Dallund Slot på Nordfyn. Det fineste lille slot placeret ned til en yndig sø og med plads til cirka 50 overnattende gæster. Skal man holde et stort bryllup så kan Edelsminde Gods anbefales.

Her er der smukke faciliteter på et vaskeægte fynsk gods lige uden for Svendborg. De har et imponerende festlokale med plads til 150 personer og en hel afdeling med værelser og køkken, så gæsterne kan blive hele weekenden.

Planlæg dit bryllup

Kom i gang med at planlægge jeres bryllup i god tid og tag kontakt til Mias Ø allerede i dag. De eftertragtede datoer bliver hurtigt optaget både hos os og hos de bedste slotte og godser.

Book et uforpligtende møde og så tager vi en snak om hvilket bryllup I drømmer om. Du kan besøge os til en snak her på Sydfyn og vi kommer også gerne ud til jer og holder et kaffemøde. Skriv eller ring og så finder vi en dato allerede i dag.

Udlejning er service

Skal der lejes duge, servietter, glas og service så kan vi også stå for den del af opgaven. Vi har kontakt til festudlejer.dk inde i Svendborg. De har et stort udvalg I service og tilbehør til store fester og kan klare det meste i store mængder, hvis man er ude i god tid.

Book din bryllupsfotograf

Vi kan desuden på det varmeste anbefale bryllupsfotograf Carsten Bundgaard her på Fyn, som i en årrække har lavet reportager for Information og Politiken og som nu også kan bookes til bryllupper. https://www.carstenbundgaard.com/bryllup

Vi har også vores helt egen kjoledesigner, som laver de mest fantastiske bryllupskjoler lige her på Sydfyn. Besøg Skrædder Josefine Ingvarsen. https://www.josefineingversen.com/