Kundernes oplevelser

 • Lis Mikkelsen

  Sølvbryllup

  “Mia lavede en lækker 3-retters menu til vores sølvbryllup. Vi valgte Mia, fordi hun bruger friske, lokale råvarer. Desuden ønskede vi en menu uden ret meget kød. Her var Mia rigtig god til at komme med forslag til lækre, sunde, vegetariske retter. Det var rart, at Mia selv kom ud til os til festen, anrettede maden smukt og præsenterede den for gæsterne. Alt i alt kan vi varmt anbefale både Mias mad og koncept”

 • Vina Hegermann

  18-års fødselsdag

  “Vidunderlig, altså virkelig, virkelig god mad. Opfindsomt og meget smukt sat op. En fryd for øjet og for ganen. Jeg anbefaler mad fra Mias Ø af hele mit hjerte (og maven)”

 • Susanne B. Drachmann

  Bryllupsfest

  “Hun reddede vores store dag. Tusind tak for din ro, dit overskud og den lille ekstra ting. Vi havde rester af lammet, som blev brugt til en fantastisk biksemad.
  Vil igen vælge Mias Ø, hvis vi skal have noget dejlig mad, tilberedt af lokale råvarer og… meget lækkert.” 😊

 • Kathrine Andersen

  Barnedåb

  “Rigtig lækker frisk mad som smagte alle vores gæster til vores barnedåb. Især en lækker cremet skaldyrssuppe med blåmuslinger var vores favorit 😍 Men alle 4 retter smagte super skønt og vi vil bestemt anbefale Mias mad til andre! Skønt at kunne få hjemmelavet, lokal mad samt friland.
  Mange stjerner her fra.“

 • Tommy Petersen

  18-års fødselsdag

  “Jeg var så heldig at smage Mias 3- retters menu 👍 😊 Den smagte fantastisk og var super frisk og portionernes str. var helt perfekt 👍 😊
  Kunne jeg give 5 stjerner, ville jeg give 6″

 • Jørgen Jørgsensen

  Påskefrokost

  “Vi har lige fået påskeplatte fra Mias Ø. Vi giver den 5 ud af 5 stjerner”

 • Ria Lund

  Bryllupsfest

  “Vi har fået mad fra Mias Ø ved flere fester bl.a. vores bryllup, og vi kan kun give de varmeste anbefalinger. Maden er simpelthen så velsmagende, og når det så oven i købet er økologisk og overvejende lokale produkter, jamen så føles det ligesom godt hele vejen rundt. Desuden er prisen er aldeles rimelig“.

 • Mette Line Wøldike

  Bryllupsfest

  “Mia lavede menuen til et skønt bryllup, hvor jeg var så heldig at være gæst; lakseroulader, lækker tag selv buffet og den vildeste lækre pandekagelagkage, som jeg har lyst til at spise tit!”

 • Linda Damsted

  50-års fødselsdag

  “Mia kreerede den skønneste vegetar buffet til min 50 års fødselsdagsfest. Maden smagte fantastisk og var smukt anrettet. Hun lavede desuden en superlækker kagebuffet. Hun var under planlægning af menuen, fuld af gode ideer og lydhør for mine ideer.
  Hun kan stærkt anbefales”

 • Thomas Rasmussen

  Bryllupsfest

  “Jeg var så heldig at være til et bryllup for nylig, hvor Mia stod for maden. Samtlige retter var fantastiske og det hele blev rundet af med en overdådig pandekagelagkage. Ud over, at maden var forrygende, er Mia dejlig at arbejde sammen med så alle ønsker og behov bliver efterkommet”