Lækker og veltilberedt mad til dine møder og konferencer

 Jeg tilbyder lækker og veltilberedt mad, der passer perfekt til dine erhvervsmæssige behov. Vi hjælper med mødeforplejningen til dine frokostmøder, konferencer eller andre begivenheder.

Vores professionelle kokke tilbereder alt fra sunde salater og sandwiches til middagsretter og desserter. Vi tilbyder også en række vegetariske og veganske alternativer. Alt maden er tilberedt med sæsonens friske råvarer, og vi tager altid hensyn til eventuelle allergier og diætbehov.

Vores erfarne team sørger for, at alt er klar til din begivenhed, så du kan fokusere på dine gæster og forretningen.

Mad til reception

Bestil ‘Finger Food’ til din reception, jubilæum eller konference. Maden kan spises stående og er anrettet i små portionsglas eller i mundrette bidder. Vælg imellem en perlerække af småretter, hapsere og mini-desserter. Bestil 4 stk. til den lille sult, 6 stk. til et helt måltid og 9 stk. hvis du bare vil smage det hele.

Frokostbuffet

Bestil en smuk og smagfuld frokostbuffet lidt ud over det sædvanlige med masser af friske grønne retter lavet på fynske råvarer i sæson. Det er også muligt at tilvælge retter med vildtfanget fisk og økologisk kød. Skulle der være ønsker om specialkost, hjælper vi også gerne med det.

Festmenu

Skal dine medarbejdere eller kolleger forkæles med et festmåltid, så bestil en flot og overdådig festbuffet med masser af smage og farver. Maden kan fad- eller tallerken tallerken anrettes og vi sørger for at der er noget for enhver smag.

Julefrokost

Mias Ø leverer, anretter og præsenterer julefrokosten for jer og jeres medarbejdere. Glæd jer til en julemenu med en god blanding af juleklassikere og lækre nyfortolkninger, som kan overraske jeres ganer. Maden anrettes på flotte grønne stentøjsfade, så I skal kun tænke på jeres fest og jeres gæster

Catering til reception

Skal du fejre en kollega eller medarbejder, så er en smuk og overdådig receptionsbuffet fra Mias Ø en oplagt mulighed. Her er forkælelse til både øjne og smagsløg og finger foods eller stående reception er en hyggelig og uhøjtidelig måde at spise sammen på.

Mødeforplejning

Skal din virksomhed eller arbejdsplads afholde kursus, workshop eller fagdag, så er en frisklavet frokostbuffet sagen. Dagens højdepunkt efter en lang og informationsrig dag er frokosten.

Overrask deltagerne med en frokost, som man ikke lige forventer efter en lang kursusdag. Frokost ud af huset fra Mias Ø er lige lidt ud over det sædvanlige. Alt er hjemmelavet med sæsonens friske råvarer og det hele er smukt anrettet på grønne stentøjsfade.

Frokost ud af huset

Står du og mangler frokost ud af huset til dit firmaarrangement så kontakt Mias Ø. Hos os er en frokost ikke bare en frokost. Slut med tørt rugbrød og kedeligt kødpålæg.

Vores frokostbuffet består af friske salater med bagte og syltede sager, gratinerede grøntsagstærter med friske krydderurter, grillede grøntsager med vinaigrette, dip og humus med saft og kraft samt en masse lækkert surdejsbrød med pisket smør. Det hele anrettes på smukke grønne stentøjsfade for at fuldende oplevelsen. Kokken anretter og præsenterer naturligvis maden for jer, før I går til bords. Velbekomme!

Smuk og smagfuld mad til receptioner, jubilæer, konferencer & firmafester

Skal dine samarbejdspartnere, medarbejdere eller kolleger forkæles lidt ud over det sædvanlige?

Mias Ø tilbyder receptionsbuffet, mødeforplejning og frokost ud af huset på hele Fyn. Prisen inkluderer altid levering, anretning og præsentation. Min. 30 personer og priser fra 200 kr./person.

Nemt og lækkert

Vi sender altid vores egen kok ud med maden, som sørger for, at den bliver smukt anrettet på vores rustikke, grønne stentøjsfade og præsenteret for de spisende.

Jord til bord

En receptionsmenu fra os tager altid udgangspunkt i de lokale råvarer her på Fyn, for at sikre kortest vej fra jord til bord. Grønt, frugt og æg får vi fra lokale leverandører på Sydfyn, fisken er vildtfanget og kødet kommer fra fritgående dyr, som er blevet passet ordentligt.

Bæredygtighed

Vores filosofi er, at dyrevelfærd og bæredygtig produktion lønner sig både på samvittigheden og på smagen. I sidste ende er det alle pengene værd.

Økologi

Råvarerne er i vid udstrækning økologisk dyrket, og det kød som bruges kommer fra fritgående fjerkræ og græssende kvæg og det kan smages.

Smukt, sundt og overdådigt

Vi tilbyder alt fra sunde, grønne frokostbuffeter med masser af friske råvarer i sæson til festlige receptionsmenuer med fine canapéer, crustader og dessert hapsere.

Kød eller vegetar

Vores mad er som udgangspunkt vegetarisk, men det er altid muligt at tilføje kød, fisk og skaldyr, hvis der er ønske om det. Vi tilbyder vildtfanget fisk og skaldyr samt økologisk kød og fjerkræ fra fritgående dyr.

Diæter

Vi tilbyder også en række veganske alternativer og er desuden leveringsdygtig i specialkost såsom glutenfri, laktosefri alternativer.

Drikkevarer

Det er desuden muligt at bestille økologiske drikkevarer igennem os. Vi tilbyder fx fynske øl fra Rise Bryggeri på Ærø og spanske vine fra Økologisk Vinimport i Svendborg.

Vi tilbyder også spændende, alkoholfrie alternativer såsom måltidsmost fra Strynø Frugthave, Botanicals alkoholfrie bobler fra Bryggeriet Far & Søn samt cider, icecider og æblebrus fra Bryggeri Æ i Svendborg.

Fokus på bæredygtighed

Jeg har et kæmpestort fokus på bæredygtighed og økologi, og har den store ære at have opnået det økologiske spisemærke i Guld! Mærket er en garanti for, at vi anvender økologiske råvarer, der er produceret efter alle kunstens regler!  

Kontakt

Kontakt os i dag for at høre mere. Vi glæder os til at hjælpe med catering til din reception eller firmafest.

Lokale samarbejdspartnere

Menuer

Vælg mellem disse menuer til jeres næste arrangement

Se vores bud på en Receptionsmenu

Se vores Frokostmenu

Se vores Festmenu her

Se vores menu til Julefrokost

Om Mias Ø