Lækker og veltilberedt mad til dine møder og konferencer
Jeg tilbyder lækker og veltilberedt mad, der passer perfekt til dine erhvervsmæssige behov. Vi hjælper med mødeforplejningen til dine frokostmøder, konferencer eller andre begivenheder.
Vores professionelle kokke tilbereder alt fra sunde salater og sandwiches til middagsretter og desserter. Vi tilbyder også en række vegetariske og veganske alternativer. Alt maden er tilberedt med sæsonens friske råvarer, og vi tager altid hensyn til eventuelle allergier og diætbehov.
Vores erfarne team sørger for, at alt er klar til din begivenhed, så du kan fokusere på dine gæster og forretningen.
En kok i køkkenet
Hos Mias Ø er kokken inkluderet i prisen. Det betyder at jeg er med i køkkenet og anretter maden uanset om det er buffet, tallerkenanretning eller Family Style servering på store fade ved bordene. Jeg præsenterer menuen for jeres gæster før I spiser og fortæller lidt om maden og de lokale råvarer jeg har brugt. Det betyder også, at man som vært eller gæst er velkommen til at kigge ud i køkkenet, hvis man er nysgerrig på “what’s cooking”, eller hvis man har spørgsmål til råvarerne, producenterne eller menuen
Mad til reception
Bestil ‘Finger Food’ til din reception, jubilæum eller konference. Maden kan spises stående og er anrettet i små portionsglas eller i mundrette bidder. Vælg imellem en perlerække af småretter, hapsere og mini-desserter. Bestil 4 stk. til den lille sult, 6 stk. til et helt måltid og 9 stk. hvis du bare vil smage det hele.
Frokostbuffet
Bestil en smuk og smagfuld frokostbuffet lidt ud over det sædvanlige med masser af friske grønne retter lavet på fynske råvarer i sæson. Det er også muligt at tilvælge retter med vildtfanget fisk og økologisk kød. Skulle der være ønsker om specialkost, hjælper vi også gerne med det.
Festmenu
Skal dine medarbejdere eller kolleger forkæles med et festmåltid, så bestil en flot og overdådig festbuffet med masser af smage og farver. Maden kan fad- eller tallerken tallerken anrettes og vi sørger for at der er noget for enhver smag.
Julefrokost
Mias Ø leverer, anretter og præsenterer julefrokosten for jer og jeres medarbejdere. Glæd jer til en julemenu med en god blanding af juleklassikere og lækre nyfortolkninger, som kan overraske jeres ganer. Maden anrettes på flotte grønne stentøjsfade, så I skal kun tænke på jeres fest og jeres gæster
Catering til reception
Skal du fejre en kollega eller medarbejder, så er en smuk og overdådig receptionsbuffet fra Mias Ø en oplagt mulighed. Her er forkælelse til både øjne og smagsløg og finger foods eller stående reception er en hyggelig og uhøjtidelig måde at spise sammen på.
Mødeforplejning
Skal din virksomhed eller arbejdsplads afholde kursus, workshop eller fagdag, så er en frisklavet frokostbuffet sagen. Dagens højdepunkt efter en lang og informationsrig dag er frokosten.
Overrask deltagerne med en frokost, som man ikke lige forventer efter en lang kursusdag. Frokost ud af huset fra Mias Ø er lige lidt ud over det sædvanlige. Alt er hjemmelavet med sæsonens friske råvarer og det hele er smukt anrettet på grønne stentøjsfade.
Frokost ud af huset
Står du og mangler frokost ud af huset til dit firmaarrangement så kontakt Mias Ø. Hos os er en frokost ikke bare en frokost. Slut med tørt rugbrød og kedeligt kødpålæg.
Vores frokostbuffet består af friske salater med bagte og syltede sager, gratinerede grøntsagstærter med friske krydderurter, grillede grøntsager med vinaigrette, dip og humus med saft og kraft samt en masse lækkert surdejsbrød med pisket smør. Det hele anrettes på smukke grønne stentøjsfade for at fuldende oplevelsen. Kokken anretter og præsenterer naturligvis maden for jer, før I går til bords. Velbekomme!
Kontakt
Kontakt os i dag for at høre mere. Vi glæder os til at hjælpe med catering til din reception eller firmafest.
Smuk og smagfuld mad til receptioner, jubilæer, konferencer & firmafester
Skal dine samarbejdspartnere, medarbejdere eller kolleger forkæles lidt ud over det sædvanlige?
Mias Ø tilbyder receptionsbuffet, mødeforplejning og frokost ud af huset på hele Fyn. Prisen inkluderer altid levering, anretning og præsentation. Min. 30 personer og priser fra 200 kr./person.
Nemt og lækkert
Vi sender altid vores egen kok ud med maden, som sørger for, at den bliver smukt anrettet på vores rustikke, grønne stentøjsfade og præsenteret for de spisende.
Jord til bord
Jeg er vokset op ude på landet i et hjem, hvor der blev gjort meget ud af madlavning og måltidskultur. Jeg har lært, at det lønner sig at pleje sin urtehave, lade dejen hæve i fred, sylte og langtidsbage frugt og grønt samt lade kødet langtidsstege ved lave temperaturer. Det tager tid at lave god mad fra bunden. Men det er besværet og ventetiden værd. De værdier er blevet en del af mig og den måde jeg går i køkkenet på.
Bæredygtighed
Vores filosofi er, at dyrevelfærd og bæredygtig produktion lønner sig både på samvittigheden og på smagen. I sidste ende er det alle pengene værd.
Lokakt & Økologisk
Sydfyn er et slaraffenland af lokale økologiske frugt- og grøntsagsavlere, bæredygtige kvægholdere og mikrobryggerier. Derfor tager jeg altid udgangspunkt i økologiske råvarer fra de lokale producenter her i området, når jeg sammensætter mine menuer.
Jeg får urter, frugt & grønt fra Palleshavegaard, hvide asparges fra Helnæs Økologi, olivenolier, fiskekonserves, eddiker og vine fra Økologisk Vinimport, mikrogrønt fra Fyns Mikrogrønt, krydderier fra Mandala Organic og surdejsbrød fra Leanders, som er den dygtigeste økologiske surdejsbager på Fyn. De lokale vejboder på Fyn bugner i hele sommerhalvåret og her køber vi vores usprøjtede jordbær, rabarber, kirsebær, blommer med mere.
Smukt, sundt og overdådigt
Vi tilbyder alt fra sunde, grønne frokostbuffeter med masser af friske råvarer i sæson til festlige receptionsmenuer med fine canapéer, crustader og dessert hapsere.
Kød eller vegetar
Vores mad er som udgangspunkt vegetarisk, men det er altid muligt at tilføje kød, fisk og skaldyr, hvis der er ønske om det. Vi tilbyder vildtfanget fisk og skaldyr samt økologisk kød og fjerkræ fra fritgående dyr.
Diæter
Vi tilbyder også en række veganske alternativer og er desuden leveringsdygtig i specialkost såsom glutenfri, laktosefri alternativer.
Drikkevarer
Det er desuden muligt at bestille økologiske drikkevarer igennem os. Vi tilbyder fx fynske øl fra Rise Bryggeri på Ærø og spanske vine fra Økologisk Vinimport i Svendborg.
Vi tilbyder også spændende, alkoholfrie alternativer såsom måltidsmost fra Strynø Frugthave, Botanicals alkoholfrie bobler fra Bryggeriet Far & Søn samt cider, icecider og æblebrus fra Bryggeri Æ i Svendborg.
Fokus på bæredygtighed
Jeg har et kæmpestort fokus på bæredygtighed og økologi, og har den store ære at have opnået det økologiske spisemærke i Guld! Mærket er en garanti for, at vi anvender økologiske råvarer, der er produceret efter alle kunstens regler!
Historier om mad
Mange gæster kan godt lide at høre lidt mere om, hvad de skal sætte tænderne i. Fx at de friske urter & grøntsager er produceret af det familiedrevne, biodynamiske landbrug Palleshavegaard, hvor man altid er velkommen til at kigge forbi og hilse på de fritgående dyr. Eller at Fyns Mikrogrønt er en lille fremadstormende komet anført af ildsjælen Jonas Holm, som sørger for økologiske svampe og mikrogrønt til Mias Ø. At Lises grise på Høkildegård græsser frit ved Syltemae Ådal, og at den økologiske olivenolie forhandles igennem Økologisk Vinimport i Svendborg.
Lokale samarbejdspartnere
Menuer
Vælg mellem disse menuer til jeres næste arrangement
Reception
Frokost
Festmenu
Julefrokost
Om Mias Ø
Lokalt & økologisk
Sydfyn er et slaraffenland af lokale økologiske frugt- og grøntsagsavlere, bæredygtige kvægholdere og mikrobryggerier. Derfor tager jeg altid udgangspunkt i økologiske råvarer fra de lokale producenter her i området, når jeg sammensætter mine menuer. Jeg får mel, gryn og kerner fra Økomølleriet, frugt, grønt og æg fra Fyens Økologi , olivenolier, eddiker og vine fra Økologisk Vinimport, krydderier fra Mandala Organic og oste fra Naturmælk.
Fra jord til bord
Jeg er vokset op ude på landet i et hjem hvor der blev gjort meget ud af madlavning og måltidskultur. Jeg har lært at det lønner sig at pleje sin køkkenhave, lade dejen hæve i fred og lade kødet langtidsstege. Det tager tid at lave god mad fra bunden. Men det er besværet og ventetiden værd. De værdier er blevet en del af mig og den måde jeg går i køkkenet på.
En kok i køkkenet
Hos Mias Ø er kokken inkluderet i prisen. Det betyder at jeg er med i køkkenet og anretter maden uanset om det er buffet, tallerkenanretning eller Family Style servering på store fade ved bordene. Jeg præsenterer menuen for jeres gæster før I spiser og fortæller lidt om maden og de lokale råvarer jeg har brugt.
Historier om mad
Mange gæster kan godt lide at høre lidt mere om hvad de skal sætte tænderne i. Fx at Camilla og Martha fra Alene i Vildmarken driver Fyens Økologi, som leverer størstedelen af de grøntsager som jeg anvender i køkkenet. At Lises lam på Høkildegård græsser frit langs Syltemae Ådal og at den økologiske rygeost er fremstillet med fuldfed økologisk komælk.